Selectie GeniaalLokaal campagne is bekend!

Het is zover. Van alle inzendingen heeft onze jury 15 top ondernemers met geniale ideeën geselecteerd.

Bekijk ze allemaal!

Dit zijn ze. 15 Geniale ondernemersideeën uit Nederland

“Slim, innovatief, onderscheidend, duurzaam zijn een aantal criteria die we in ons beraad hebben meegenomen” aldus Daniel van Delft, Country Manager Visa. “En de 15 winnaars scoren eigenlijk op alle punten bijzonder hoog. Goed om te zien hoe ondernemers ook in deze tijd overal mogelijkheden ontdekken om hun business naar een hoger plan te tillen. Dat is precies waarom we dit initiatief gestart zijn.”

Benieuwd naar de ideeën? Hieronder ziet u de 15 geselecteerde ondernemers die van ons een onlinecampagne t.w.v. €2.000,- hebben gekregen. Een steuntje in de rug, zodat hun geniale ideeën een zo groot mogelijk publiek bereiken. Daarnaast zijn er ook nog 15 ondernemers met een geniaal idee geselecteerd die een online eventpakket van RetailTrends t.w.v. €250,- krijgen.

De jury van specialisten

In de GeniaalLokaal campagne van Visa en De Ondernemer beslist een jury van specialisten over de 15 beste plannen. Onze retail- en marketingexperts buigen zich over elke inzending en evalueren de vindingrijkheid van het plan en het toekomstige potentieel voor uw bedrijf.

 • Daniel van Delft

  Country Manager Visa Nederland

 • Merle A. Meier-Holsten

  Hoofd Marketing Centraal Europa Visa

 • Gerard van den Broek

  Directeur
  De Ondernemer

Veelgestelde vragen

De GeniaalLokaal campagne is een initiatief van Visa, de aanbieder van betaaltechnologie.
De campagne is gericht op kleine bedrijven: alle winkeleigenaren, gastronomen, zelfstandigen, dienstverleners en culturele werkers in heel Nederland met minder dan 50 werknemers kunnen deelnemen. Als u niet zelf de oprichter of aandeelhouder van het bedrijf bent, heeft u toestemming nodig van de directie. De gedetailleerde voorwaarden vindt u hier.
Uit alle deelnemers kiest de jury 15 hoofdprijswinnaars, die elk een online campagne voor hun eigen bedrijf winnen. Dit is inclusief uw advertentie op Facebook en Instagram ter waarde van €2.000 om nieuwe en bestaande klanten in de directe omgeving van uw bedrijf te bereiken. Daarnaast is er voor 15 winnaars een pakket van 3 online retail events van Retailtrends te winnen.

Nog een geniaal plan voor uw zaak ?

Steeds meer klanten zeggen “ik betaal met Visa”, maar ook voor u en uw zaak is Visa makkelijk, eenvoudig en veilig.