Iedere ondernemer met ambitie wil doorgroeien: kansen benutten, groeipotentieel ontdekken en winst optimaliseren. Ontdek jouw potentieel tijdens Het Groeicollege! Een uniek wetenschappelijk lesprogramma voor mkb-ondernemers met groeiambitie! Samengesteld door experts van Erasmus Universiteit Rotterdam en Nyenrode Business Universiteit.

Deelnemer Simon de Wit, Eigenaar Restaurant Ikigai

Simon de Wit

,,Bij Het Groeicollege leer je doelgericht werken aan je bedrijf, samen met ondernemers met dezelfde mindset. Samen leren groeien. Dat gun ik iedereen!”

Deelnemer Zia Karimi, Eigenaar Probello

Zia Karimi

,,Wat ik waardeer aan Het Groeicollege is dat ik niet alleen groei doelen voor Probello heb gerealiseerd maar ook groei onderdeel van onze business strategie heb gemaakt.”

Denk groot. Groei door. Maak impact.

Het initiëren en begeleiden van groei vereist aandacht, structuur en goed leiderschap. Dat betekent investeren in jezelf, in je bedrijf én in je medewerkers.

Onze online hoor- en werkcolleges geven jou de kans om een persoonlijk groeiplan op te stellen en bieden jou direct toepasbare inzichten om je groeiambitie te verwezenlijken!

Hoogleraren van de Erasmus Universiteit en Nyenrode Business Universiteit. leren jou met inspirerende cases van kleine, maar ook grote bedrijven zoals Picnic en Takeaway, in acht maanden hoe je hun groeistrategieën toepast op jouw bedrijf.

Groeistrategieën van topbedrijven
College door hoogleraren o.a. Erasmus Universiteit
Samenwerking met collega-ondernemers

Wacht niet te lang en investeer dit najaar in jouw succes van 2022!
De nieuwe reeks van Het Groeicollege start over 19 dagen en loopt van 14 oktober tot 31 maart. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

Succesfactor Coolblue | Picnic | Takeaway

Hoorcolleges

Hoe zet je eenvoudig een strategie op die effectief én efficiënt is? Hoe creëer je een optimaal groeiklimaat met winnende leiderschapsteams? Leer hoe digitalisering klantgedrag beïnvloedt, maar óók impact heeft op verdienmodellen. De hoogleraren van Het Groeicollege, verbonden aan de Erasmus Universiteit en Nyenrode Business Universiteit, leggen tijdens acht online hoorcolleges met behulp van analyses en onderbouwing de succesfactor van top bedrijven als Coolblue, Picnic en Takeaway uit.

Persoonlijk Groeiplan in acht maanden

Werkcolleges

We sluiten elk groeithema af met een interactief werkcollege waarin je aan een vaste werkgroep van collega-ondernemers jouw persoonlijk groeiplan voorlegt en kan sparren. Onder begeleiding van een teamcoach vanuit nlgroeit maakt je jouw plan nóg sterker en toepasbaarder. Jouw vaste werkgroep zal tijdens en na deelname aan Het Groeicollege een verbazingwekkend waardevol netwerk van mede-ondernemers opleveren!

Vanaf het moment dat het hoorcollege is bekeken en het werkcollege van start gaat, voer je zelfstandig opdrachten uit. De tijdsinvestering per groeicollege is gemiddeld 4 uur. We sluiten het programma af met een live collegedag in maart 2022 waar deelnemers en docenten elkaar ontmoeten tijdens een dag vol inspiratie en je jouw certificaat vanuit de Erasmus Universiteit ontvangt.

Wacht niet langer met investeren in jouw groei. Voor 1895 doe je al mee aan een volledige opleiding. Wij hebben de prijs bewust betaalbaar gehouden voor ondernemers zodat je gegarandeerd de investering terug verdient. En vergeet niet dat deze investering, die bedoeld is om jouw kennis te verbreden, aftrekbaar is als bedrijfskosten!

Aanvang, kosten en voorwaarden

Deelname aan de collegereeks van Het Groeicollege* 1895 p.p.
Deelname tweede persoon tegen gereduceerd tarief** 3145 voor 2 deelnemers

* inclusief acht hoorcolleges, acht werkcolleges, een certificaat vanuit de Erasmus Universiteit en de afsluitende live collegedag.
** Alleen van toepassing op twee personen werkzaam voor hetzelfde bedrijf

Het Collegereeks van het Groeicollege wordt gegeven in de periode 14 oktober 2021 t/m 31 maart 2022. Hierin worden acht onderwerpen behandeld. Elk collegeonderwerp bevat een online hoor- en werkcollege. Daarbij werk je aan concrete opdrachten en een persoonlijk groeiplan voor jouw bedrijf door online-samenwerking tussen de deelnemers en begeleiding van een ervaren groeiondernemer als teamcoach.

Download hier de brochure met het complete lesprogramma en data van de hoor- en werkcolleges.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw en gelden alleen voor de collegereeks startend in oktober 2021. Deelnemers ontvangen de boeken Gezond groeien in 5 stappen en Groter groeien. Eventuele andere leermiddelen (video, samenvattingen etc.) worden online ter beschikking gesteld. Andere boeken zijn niet inclusief.